ZOBNE PREVLEKE VAM POVRNEJO ŠIROK NASMEH IN BREZSKRBNO UŽIVANJE V OBROKIH HRANE

Zobne prevleke lahko rešijo marsikatero težavo v ustni votlini. Vas skrbi, da se med nasmehom vidi počeni zob, ki ima veliko plombo in je zabarvan? Je posledično vaš nasmeh nesproščen? Se smejete manj? Ali si ne upate ugrizniti na določen zob, ker vas skrbi, da bo počil zaradi obsežne plombe? Posledično se počutite nesamozavestno in z zadržanim nasmehom sporočate v poslovnem in zasebnem življenju pomanjkanje navdušenja, zanosa, iskrenosti.

Neurejeno stanje ustne votline lahko vpliva na kvaliteto vašega življenja, kot so pomanjkanje samozavesti, nesproščena komunikacija z ljudmi in prikrajšanost pri kulinaričnih užitkih.

Z enostavno metodo lahko rešimo vaše težave in vam povrnemo nasmeh in užitek med jedjo… mogoče celo napredovanje v službi!

Zobne prevleke

KAJ REŠIJO ZOBNE PREVLEKE?

Delne ali polne zobne prevleke, so trajna rešitev za počene, poškodovane, zabarvane zobe ali za zobe, ki so oslabljeni in večinoma dograjeni s plombami, so zdravljeni in nagnjeni k pokam, ali pa enostavno kakšen zob ni lepe oblike.

Ob široki paleti barv zobnega materiala se izbere tako, ki najbolj ustreza barvi vaših zob. Tako ne bo nihče posumil, da ne gre za vaše naravne zobe. Ljudje opazijo samo, da ste samozavestnejši in so še raje v vaši družbi.

S prevlekami se lahko doseže tudi trajna posvetlitev zob, v kolikor je to vaša želja.

POTEK IZDELAVE ZOBNIH PREVLEK

Pri prvem obisku pregledamo zobe in rentgenske slike zob. Če ni potrebna predpriprava (ponovno zdravljenje korenine, zdravljenje dlesni, zamenjava plombe), zob skrbno obrusimo, naredimo odtis obeh zobnih lokov in zob zaščitimo z začasno prevleko (provizorijem). Ko tehnik izdela prevleko, se začasna prevleka odstrani in se na zob pritrdi stalna.

Čas je za širok nasmeh in užitke ob vaših najljubših jedeh!

KOLIKO STANEJO ZOBNE PREVLEKE?

Obstaja kar nekaj možnosti izdelave prevlek iz različnih materialov, ki se začnejo pri 300€. Po posvetu z zobozdravnikom skupaj najdeta najboljšo rešitev za vas.

Pregled pri nas je popolnoma neobvezujoč. V želji, da izboljšamo vaš nasmeh, vam bomo predstavili vse možnosti, vi pa se lahko odločite, kaj vam najbolj ustreza in kdaj bo pravi čas za spremembo.