O MENI – MONIKA GOSLAR

Zobozdravstvo je moja velika strast. Monika Goslar je že v osnovni šoli vedela, kaj želi postati. Pomoč ljudem, doprinos k njihovemu zdravju in njihovi samozavesti so moje vrednote. Te vrednote udejanjam vsak dan pri svojem delu. Tako je moj cilj, da vsakega pacienta obravnavam kot svojega družinskega člana. To pomeni, da se celostno posvetim vsakemu pacientu ter mu predstavim možnosti in potek zdravljenja. Na ta način vsak že pred posegom ve, kaj lahko pričakuje in kaj ga čaka med samim posegom. presenečenj.

Na svoji spletni strani sem za vas pripravila praktična gradiva, v katerih boste zagotovo našli kak dober nasvet za nego ali zdravljenje vaše ustne votline.  Gre za prektične nasvete o preventivi kot tudi kako ravnati in lajšati bolečine po določenih posegih, zato si vsebino le poglejte.

V kolikor se vam med prebiranjem gradiv pojavijo kakšna vprašanja v zvezi z vašim konkretnim primerom, me kontaktirajte in v najkrajšem možnem času bom na vaše vprašanje poskusila odgovoriti.

Sem pristaš tako imenovanenega neinvazivnega zobozdravstva, kar pomeni, da si prizadevam ohraniti čim več pacientovih naravnih zob. Slabo stanje v ustni votlini se da izboljšati na mnogo načinov, k temu mora seveda pacient prispevati svoj delež z izboljšano ustno higijeno. Izogibam se brušenja zob za prevleke, v kolikor to res ni potrebno.

Kot vsa druga področja se tudi zobozdravstvo hitro razvija, zato se zavedam, da le opremljena z znanjem lahko kar najbolje služim svojim pacientom. Moja izobraževalna pot na področju dentalne medicine se je pričela leta 2001 in se še vedno nadaljuje. Redno se udeležujem strokovnih srečanj in delavnic, spremljam novosti in veliko berem.

Kot mama in žena najraje preživljam čas s svojo družino, obožujem naravo, rada potujem in se z veseljem nasmejem.

Želim Vam čim boljšo ustno higieno in čim manj težav z zobmi. V kolikor se vseeno pojavijo, pa vam z veseljem opravim pregled in jih odpravim.

Monika Goslar

Monika Goslar Dr. Dent. Med.