Brez skrbi do zobozdravnika, PCT častimo mi!

S spremembo odloka o izpolnjevanju pogoja PCT so se spremenili tudi pogoji za obisk zobozdravnika. Po novem odloku je potreben pogoj PCT tudi pri zobozdravniku.

Zobozdravstvo Goslar je s strani ministrstva za zdravje pridobilo dovoljenje za izvajanje hitrih antigenskih testov na COVID-19. V skladu s spremembo odloka želimo zobozdravstvene storitve omogočiti vsem. Iz tega razloga sem se odločila, da svojim pacientom ponudim HAGT test na COVID-19 brezplačno. Ker seveda tovrstno testiranje ni brez stroškov, so pogoj za izvedbo testa opravljene zobozdravstvene storitev v vrednosti vsaj 50€ na obisk. To bi zadostovalo za izdelavo ene plombe oz. čiščenje zobnega kamna. Za ostale storitve si oglejte cenik.

Predhodno naročilo za zobozdravstveni pregled in izvedbo HAGT COVID-19 testa

Za pregled pri zobozdravniku se je potrebno predhodno naročiti. Ker je dovoljen vstop samo s pogojem PCT, vam bo asistentka odprla vrata, pobrala vaše podatke in odvzela bris, ter rezultate testa vnesla v register.

Na izvid je potrebno čakati 15 minut, v tem času greste lahko na sprehod. Ko se vrnete in če je test negativen, sedete na stol in izvedemo dogovorjene posege. V tem času bi mogli tudi na telefon prejeli potrdilo v obliki SMS-a.

Potrdilo testa vam po aktualnem odloku o načinu izpolnjevanja pogoja prebolelosti, cepljenja ali testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom sars-cov-2, velja tudi za obisk ostalih dejavnosti, za katere je predpisan pogoj PCT. Tako lahko prijetno združite s koristnim in poleg zobozdravnika načrtujete še kakšen drug opravek. Na primer odidete na kavo v bližnji lokal.

Lokacija

Zobozdravstvena ordinacija se nahaja na:

Prušnikovi ulici 53, v Šentvidu

V kratkem nameravamo ponuditi testiranje na COVID-19 tudi kot samostojno storitev, na katero se bo možno naročiti preko spleta. Brez dolgega čakanja na testiranje.

V kolikor želite biti o novi ponudbi obveščeni po mailu, pustite svoje podatke v spodnjem okencu.

Blank Form (#4)

Similar Posts